КАМП - Градинка во природа

Што нудиме?
Едукација и активности во природа за деца и возрасни, вклучувајќи целодневен престој за деца, викенд активности и дневни активности со групи на деца од други градинки
Најбарани производи/услуги:
/
Каде и како може да ги купиш нашите производи/услуги?
За сите планирани активности, може да се пријавите контактирајќи не преку нашите социјални медиуми (Instagram и Facebook), или јавувајќи се на телефонот 077 558 624
Информации за достава:
/
Што точно може да селектираш со нас?
Како функционира?

КАМП е целодневен престој за деца во природа. Нашата локација се наоѓа во шумски предел во општина Штип. Овде децата секојдневно имаат можност да живејат здрав живот со тоа што го поминуваат најголем дел од денот надвор, во шума, изучувајќи ги основите и функциите на природата, зошто е важно рециклирањето, пошумувањето, оддржувањето на природата и животните и слично.Нашата мисија е да израснеме генерации свесни за промените кои треба да се направат во општеството за да зачува природата и да се остави подобро место после себе.

No items found.

Интересен податок

,,
Мислевме дека името ни е многу едноставно, но одлучивме дека токму тоа ни дава да дојдеме до поентата и појасно да ни биде сфатена идејата.

КАМП ја има добиено етикетата за Општествен придонес бидејќи организира настани за размена на детска облека, чистки и акции за пошумување, како и еко работилници и едукативни настани. Дел од профитот оди кон слични настани.
Придонес кон општеството и животната средина. Бизниси кои донираат дел од својот профит во хуманитарни цели или иницијативи за заштита на животната средина, или пак директно се вклучуваат во такви акции со донирање на производи/услуги или одвојување дел од своето време за да помогнат.

Пронајди нè на мапата

Предлог блогови за читање

Стани дел од мрежата на зелени и општествено одговорни бизниси

Имаш свој бизнис од овој тип, или можеби знаеш за некој друг бизнис кој би бил соодветен да го вклучиме?
Приклучи се
Општествен придонес