Стани дел од нашата еко-заедница

Во потрага сме по нови инвидуалци, зелени бизниси, организации/иницијативи и инвеститори со цел проширување на нашата еко-заедница

Правиш нешто што влијае позитивно на животната средина?

Без разлика дали практикуваш некоја еколошка навика, имаш совет за поодржлив живот или пак искуство од некој настан на кој си присуствувал/а, ти даваме простор истото да го споделиш со целата еко-заедница.

КАКО ИНДИВИДУАЛЕЦ

Сакаш да пишуваш на теми поврзани со одржливо живеење?

Доколку имаш знаење, или пак интерес да истражуваш на одредена тема поврзана со одржливо живеење и заштита на животната средина, во нашата Блог секција има место токму за таквите како тебе.

Продаваш или нудиш еколошки производ или сервис?

Тогаш ова е правото место за да допреш до публиката која ги цени зелените бизниси.

КАКО БИЗНИС

Сакаш да си транспарентен пред купувачите?

Контактирај не, бидејќи ние веруваме дека токму со вмрежување и работење заедно со луѓе кои ја делат истата пасија како нас, може да направиме позитивни промени од поголеми размери.

Имаш идеја за соработка или заеднички проект?

Контактирај не, бидејќи ние веруваме дека токму со вмрежување и работење заедно со луѓе кои ја делат истата пасија како нас, може да направиме позитивни промени од поголеми размери.

КАКО ОРГАНИЗАЦИЈА/ИНИЦИЈАТИВА

Организираш настан или размена со еколошка тематика?

Можеме да го споделиме вашиот настан/повик за размена како дел од нашата рубрика еко настани, со цел да допрете до нашите следбеници и посетители кои ги интересираат и сакаат да учествуваат на случувања токму од овој тип.

Пополни го формуларот со твоите основни податоци
или контактирај нѐ на:

Јас сум:

Како би сакал/а да ни се приклучиш или да не поддржиш ?

Како дозна за нас?

Фала ти што нѐ контактираше, твојот одговор е примен и ќе те контактираме во најбрз можен рок.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Најчесто поставувани прашања

Имам бизнис кој мислам дека одлично ќе се вклопи во целата идеја на Yes for Less. Како мојот бизнис може да стане дел од платформата?
Kако јас можам да придонесам кон еко-заедницата?
Дали како поединец мојата активност ќе промени нешто?