Наскоро тука ќе може да ги најдеш сите компании и информации за
селектирање и рециклирање на различни видови на отпад во Македонија

Вид на отпад
tag text
Органско
Веганско
Вегетаријанско
Општествен придонес
Повратна амбалажа
Рачна изработка
Без пластика
Локално производство
Предводено од жени
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Биди дел од мрежата на зелени и општествено одговорни бизниси

Имаш свој бизнис од ваков тип, или можеби знаеш за некој друг бизнис кој би бил соодветен да го вклучиме?
Пријави се