Unfished

Што нудиме?
Вегански прехранбени производи кои се замена за риба и останати рибни продукти
Најбарани производи/услуги:
Плантуна во вода, плантзалмон намаз и стапчиња со вкус на риба
Каде и како може да ги купиш нашите производи/услуги?
Производите се достапни во сите поголеми маркети во државава - Веро, Рамсторе, Тинекс, Кит Го, Зур, ДИМ, Гранап, Гиго, ВиваФреш, Елида, Тамаро, Миса Хипермаркет, КАМ, Стокомак. Исто така може да се нарачаат преку нашите социјални медиуми и на www.paket.mk
Информации за достава:
/
Што точно може да селектираш со нас?
Како функционира?

Може да сакате морска храна и да ги зачувате морињата и океаните! Секоја година, прекумерниот риболов се повеќе ја намалува популацијата на риби во нашите езера, мориња и океани. За жал, многу видови риби веќе ги нема токму поради оваа причина. Unfished ви го озможува вкусот на рибата во вашата чинија без да и наштети на животната средина! Unfished нуди производи полни со витамини и минерали, омега 3 масни киселини и вкус кој воодушевува, целосно растителни, погодни за вегани, вегетаријанци, флекситаријанци и секој кој сака да помогне кон зачувување на природата и екосистемот во езерата, морињата и океаните. Бидејќи рибите припаѓаат во вода, а растенијата во чинија!

No items found.

Интересен податок

,,
Кога престанав да јадам месо ги поминав сите маркети во потрага по веганска опција. Моментот кога дознав дека такви производи на нашиот пазар не постојат беше најголем мотив да ги најдам и да ги донесам и во нашава земја.

Производи кои не содржат никакви состојки од животинско потекло. Начин на исхрана и живот со кој се избегнува било каква грубост над животните, нивно искористување или искористување на нивните производи за храна, облека и друга намена. Затоа сакаме да им помогнеме на поединците во потрага по вакви производи лесно да ги препознаат бизнисите со таква понуда.
Производи кои не содржат месо, риба, морски плодови и други состојки кои се добиваат со убивање на животни. Начин на исхрана и живот со кој се избегнува конзумирање на месо и некои други животински производи како на пример салото, од различни причини (етички, еколошки и сл.). Затоа сакаме да им помогнеме на поединците во потрага по вакви производи лесно да ги препознаат бизнисите со таква понуда.

Пронајди нè на мапата

Предлог блогови за читање

Стани дел од мрежата на зелени и општествено одговорни бизниси

Имаш свој бизнис од овој тип, или можеби знаеш за некој друг бизнис кој би бил соодветен да го вклучиме?
Приклучи се
Веганско
Вегетаријанско