УНА

Што нудиме?
Врвно изработени текстилни производи со уникатен дизајн.
Најбарани производи/услуги:
Фустани, ленени кошули, ленени панталони
Каде и како може да ги купиш нашите производи/услуги?
На инстаграм или во живо: Ул. Рајко Жинзифов бр. 50 1000 Скопје
Информации за достава:
Достава по карго, Лична достава до купувачот, Купувачот може да го подигне производот од мојот дом/локација на производство, Производите може да се подигнат од друга физичка локација
Што точно може да селектираш со нас?
Како функционира?

Прв македонски бренд со сопствен развој на моден дизајн, изработка на крој, производство и место на продажба.


No items found.

Интересен податок

,,
Нудиме шаблонерски услуги (изработка на шаблони, градирање величини, кројни уклопи, шиварски услуги)

Локално произведено во границите на Р. Македонија. Производите направени во нашата земја придонесуваат за развојот на локалната економија и потенцијално ја намалуваат количината на емисии од јаглерод диоксид кои би се генерирале при транспортот на увезени производи.
Бизнис предводен од минимум 60% жени. Во нашето општество, а и на глобално ниво, водењето бизнис често се смета како работа на мажите. Затоа сакаме да го урнеме стереотипот дека успешен бизнис може да водат само мажи и да ги истакнеме бизнисите кои се во сопственост и под менаџмент на жени.

Пронајди нè на мапата

Предлог блогови за читање

Стани дел од мрежата на зелени и општествено одговорни бизниси

Имаш свој бизнис од овој тип, или можеби знаеш за некој друг бизнис кој би бил соодветен да го вклучиме?
Приклучи се
Локално производство
Предводено од жени